První devatenáctková oddílovka! 9.2.2019

Sraz: 7:45 na autobusovém nádraží, nástupiště 6, J. Hradec
Konec: obec Sedlo, u hospody 15:00 hodin
S sebou: 20 Kč, teplé oblečení (budeme celý den venku) – ideálně co nejméně promokavé, zimní boty!!! (půjdeme v místech, kde je stále hodně sněhu), rukavice (ideálně i jedny náhradní), čepici, dostatek pití na celou dobu, jídlo na celou dobu (raději více, než méně, cesta bude náročná!), buřty nebo něco na opečení na ohni, pláštěnku, kartičku studenta kvůli autobusu, věci jako na schůzku a dobrou náladu.

Půjdeme se podívat na naše letní tábořiště Bublák pěšky z Lásenice přes lesy. Z tábořiště potom dojdeme společně do Sedla.

ZVEME RODIČE!! PŘIJĎTE ZA NÁMI TROCHU DŘÍV A KOUKNĚTE SE NA TÁBOŘIŠTĚ!!!

Chcete-li se podívat, kde v létě táboříme, připojte se k nám na výpravě a přijďte za námi zhruba tak na 13. hodinu přímo na Bublák. Můžete si s námi opéct buřta, nebo něco jiného na ohni (to se takhle v zimě moc často nenaskytne 🙂 ), rádi si to užijeme společně s vámi.
Cesta není složitá – od hospody v Sedle pokračovat na polní cestu, u které je zákaz vjezdu, po ní pěšky pořád rovně až na místo, kde je po pravé straně oplocenka. U jejího konce se cesta rozdvojuje – dejte se vlevo dolů a pak první odbočkou vlevo (to už nás najdete i po sluchu 🙂 ).

Veškerá auta je ale nutné nechat v Sedle